over nina

DE MAGIE VAN ZWANGERSCHAP, GEBOORTE EN NIEUW LEVEN heeft mij al sinds ik een klein meisje was enorm gefascineerd. Dat ik hier iets mee zou gaan doen was voor mezelf duidelijk alleen de vorm en het juiste moment vinden dat heeft even geduurd...tot een paar jaar geleden...

Het zelf mogen ervaren van drie mooie zwangerschappen, bevallingen en het moederschap was al een groot geschenk maar ik wilde meer. Andere vrouwen, aanstaande ouders en baby’s willen ondersteunen bij dit delicate proces, dat gevoel bleef aanwezig.  Tot die persoon op mijn pad kwam en zei: "Nina, waarom word jij geen Doula....". 
Al lezende over dit voor mij nieuwe fenomeen wist ik al snel: dit is het, op alle fronten!! En zo geschiedde, begin 2019 ben ik in Utrecht mijn Doula opleiding gestart. 
Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond, meerdere aanvullende trainingen gevolgd en heb ik vele prachtige bevallingen mogen begeleiden. Echt mogen voelen en ervaren dat je zo'n waardevolle aanvulling bent op het geboorteteam is voor mij het mooiste dat er is! 

Naast mijn werk als Doula heb ik mijn eigen duurzame, groene Haarsalon. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien totaal iets anders echter in praktijk bemerk ik veel overeenkomsten. Een veilig gevoel creëren voor je klant, oprecht geïnteresserd zijn en je kennis 100% inzetten om het beste te kunnen geven aan je klant. Verbinden, zowel fysiek als emotioneel, daar sta ik voor.

Buiten mijn werk geniet ik van mijn drie prachtige kinderen, mijn lieve partner, onze twee honden en katten, ben ik graag in de natuur, lees ik graag en ben ik een Pilates fan! Ook word ik blij van het ontdekken van nieuwe landen en culturen, koken met veel groenten, dingen ondernemen buiten mijn comfort zone en denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. A Positive Mind! Dat ben ik in een notendop.

info@doulapuurnina.com 
Tel: 06-39402930

PUUR NINA is aangesloten bij de NBVD (Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula's)

Regelmatig volg ik workshops, lezingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de geboortezorg.

VOLG PUUR NINA